Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació

Acceptar

Consells per reformar el bany de la teva llar

Amb el pas dels anys, és normal que ens acabem cansant-nos d'utilitzar el mateix bany cada dia. Pel que reformar el bany sempre sol estar en la llista de desitjos de tota família.

I és que el bany, juntament amb la cuina, sempre és l'estança més reformada de moltes llars. No només per l'avorriment que ens pot produir veure el mateix bany cada dia (Sobretot si ha quedat antiquat o l'estil i els acabats no són els millors) també pel deteriorament i el desgast que s'originen per l'ús continuat i la alta humitat, que fa que totes aquestes instal·lacions requereixin un manteniment més profund.

Realitzar una reforma integral de l'bany pot ocasionar molts dubtes i mals de cap si no es realitza correctament. La millor solució per a realitzar un canvi perfecte en els seus banys és comptar amb una empresa de reformes integrals i interiorisme de confiança com la nostra. En SANISANS portem més de 60 anys realitzant reformes de banys a Barcelona i altres reformes en llars.

En el nostre article d'avui, hem preparat per a tu una llista de 5 trucs i consells que et poden ser de molta utilitat a l'hora d'entendre i tenir una idea global de com reformar el bany de casa teva.

Pren nota!

5 Tips i idees perquè la reforma del teu bany sigui un èxit

1. Planificar bé la reforma

Òbviament, el primer que hem de tenir clar és com volem que sigui el nostre nou bany. Cal saber totes les nostres necessitats i el que volem aconseguir amb la nova reforma.

És un bany per a una sola persona o per a una família amb fills? És el bany de convidats o és l'únic de la casa? ¿Dutxa o banyera? Amb bidet o sense bidet? Quin és el nostre pressupost disponible? ... Donar resposta a totes aquestes preguntes és un primer pas molt important a l'hora de preparar la reforma.

2. Elegir els millors materials possibles

La correcta elecció dels materials a utilitzar en la reforma és un pas vital que no s'ha de prendre a la lleugera. Per als paviments i revestiments de el nou bany s'han d'escollir materials resistents a les humitats i als diversos productes de neteja.

La ceràmica és un dels materials més utilitzats a causa de les seves increïbles propietats i de la gran varietat d'estils que existeixen per rajoles i rajoles. No obstant això, hi ha una infinitat de materials d'alta qualitat que poden ser just el que el teu nou bany necessita: Marbre, vidre, fusta (natural o artificial), pedra natural, gres de porcellana ... Per triar bé el material adequat per al teu bany hauràs de tenir en compte factors importants com: el teu pressupost, la localització, la resistència i l'estètica de el nou bany.

3. No caure en la temptació dels colors

Molta gent provoca aquest error a l'hora de reformar un bany: L'excés de colors. Al principi, arriscar-se amb una paleta de colors vius o amb el color favorit dels petits de la casa pot semblar una idea original. No obstant això, tingues en compte que el bany es farà servir durant tots els dies durant els pròxims anys, de manera que és molt probable que acabeu cansats d'aquest color, sobretot si és molt cridaner.

En SANISANS, recomanem utilitzar colors neutres jugant amb els blancs i els grisos. De tant en tant, afegir de forma puntual un color més cridaner pot ser un toc diferenciador i atractiu, però aquest color mai haurà de destacar massa. Un consell: utilitzar el blanc en parets i sostres, un gris més fosc per al sòl i afegir una mica de color a la zona de la dutxa o la banyera.

4. La importància de l'espill

A primera vista, el mirall pot no tenir molta importància en la reforma del teu bany. Però un bon mirall pot ser essencial per aconseguir un bany de revista.

Tingues en compte que la major part de el temps que estem al bany ho vam passar mirant-nos a l'espill (Quan ens raspallem les dents, ens pentinem o ens rentem les mans o la cara). A més, un mirall pot ser la solució ideal per donar sensació de més espai en banys petits. Tria amb cura el mirall i tingues en compte la posició, alçada i il·luminació.

5. Estalvi de l'espai i emmagatzematge disponible

Un bany requereix molts accessoris i complements: Pintes, cremes, tovalloles i tovallolers, raspalls, cremes, pasta de dents, escombretes ... Moltes vegades el nostre bany no és tot el gran que ens agradaria i tots els nostres estris acaben escampats per tots costats. És molt important definir l'ús que se li donarà a el nou bany i triar en conseqüència els mobles i prestatgeries que necessitem.

Un consell per estalviar espai: Utilitzar radiadors tovallolers. Aquest tipus de mobiliari compleix amb dues funcions bàsiques en tot bany: Escalfar al bany i subjectar les múltiples tovalloles necessàries a l'sortir d'una bona dutxa o bany relaxant. A més, estèticament donen un toc molt modern a tot bany.

Aquests són només alguns dels molts consells que podem donar-te per a la reforma del teu bany. Tu també necessites una reforma integral de la teva cambra de bany a Barcelona?

No dubtis més, confia en SANISANS, la teva empresa de reformes a Barcelona, i aconsegueix portar a la realitat el bany dels teus somnis.